Om OSS

Vår Söta Början

Från Ett Kök i Huddinge Till Bakningsdrömmar

Sagan om DreamPastry by Fbörjade i vårt lilla kök i Huddinge, där min passion för bakning och konstnärlig dekorering tog sin första späda form. Jag delade stolt mina skapelser och recept på sociala medier, och plötsligt kände jag hur en ström av kärlek och uppskattning strömmade in från både Sverige och runt om i världen. En vacker dag fick jag en förfrågan om att skapa några av mina mästerverk till ett födelsedagskalas, och det var då jag insåg att detta var början på en extraordinär resa.

Passion Som Yrke

Med min bakgrund som utbildad konditor och erfarenhet som anställd inom branschen kändes det som en naturlig steg att följa mitt hjärta och ge liv åt min passion. Det var då jag bestämde mig för att satsa helhjärtat på detta äventyr. Den nästa stora milstolpen kom den 29 augusti 2019, när vi öppnade vårt allra första fysiska bageri i hjärtat av Sundbyberg. Här har jag äntligen möjligheten att dela med mig av mina bakverk och göra dem tillgängliga för er alla.

Jag är djupt tacksam för allt stöd jag har fått längs denna fantastiska resa, och jag är övertygad om att min familj är lika glada som jag över att återfå vårt lilla kök.

Vår butikslokal är indelad i fyra härliga områden. Först och främst har vi vår butik, fylld med ett noga utvalt sortiment av tårt-
och baktillbehör för både nybörjare och erfarna entusiaster.
Här hittar du allt från bakformar till dekorationsverktyg, bakfärger och silikonformar – allt du behöver för dina egna bakprojekt.

Mästerlig Konst

Vi är också stolta över att erbjuda en kurslokal, där vi kommer att vägleda och inspirera dig genom kurser i allt från grundläggande bakning till avancerade dekoreringstekniker, blommodellering och mycket mer.

Där Drömmar Tar Form

I vår tårtstudio skapar vi unika bakverk som är perfekta för större evenemang såsom bröllop, dop, babyshower och födelsedagar. Varje tårta är ett konstverk, skräddarsydd för just ditt speciella tillfälle. Sist men inte minst, vår mysiga cafédel där du kan slå dig ner och njuta av våra hantverksmässiga bakverk tillsammans med en väldoftande kopp kaffe.
Vi hälsar dig varmt välkommen till DreamPastry by F!
där vår passion för bakning blir till smakfulla verklighet! Välkommen in!”